Rideudstyr og hestesko gennem tre generationer.

Åbningstider

Besøg os i butikken i Kolding. Du kan se vores åbningstider her:

 
 
Mandag- Fredag: 10.00-17.30
Lørdag 10.00-14.00

 

Bemærk at hesteskoafdelingen kun har åbent mandag til fredag fra 8.00-16.00.

 

Jessens Rideudstyr 

 

Hos Jessens Rideudstyr forhandler vi udstyr i høj kvalitet til hest og rytter. Vi har et alsidigt sortiment af alt fra hestens benbeskyttelse og dækkener til rytterens ridehjelm, ridebukser og sikkerhedsveste. Hos os finder du udstyr til alle aldre og alle behov - hvad end du dyrker ridesport på hobby- eller eliteplan.

Om Jessens Rideudstyr

Jessens Rideudstyr eller Ib Jessen Kolding, som firmaet hedder, startede helt tilbage i 1969, hvor vi solgte hestesko til de danske beslagsmede. I midten af 1970'erne begyndte grundlæggeren Ib Jessen at købe og sælge fra en bredere palette af tilbehør til ridesporten, og dertil kom navnet Jessens Rideudstyr.

 

I dag ejes Jessens Rideudstyr af Ernst Jessen, som selv har haft en beundringsværdig og flot karriere som anerkendt dressurrytter. Blandt Ernst Jessens sportslige bedrifter er hans deltagelse ved OL i 1984 og senest tilridningen af Mistral Højris’ bronzemedalje til OL i London 2012 for GB.

 

Ved Skandinaviens største event for hestebranchen, den årlige Hest og Rytter-messe i Herning, er Jessens Rideudstyr landskendt med i alt tre stande. Herunder hører den populære tilbudsstand, hvor alle varer sælges til gode nedsatte priser. Jessens Rideudstyr er også kendt for deres store lager, af ridestøvler fra forskellige brands, som De Niro, Petrie mm.

Jessens Rideudstyr i Kolding: kvalitetsudstyr fra anerkendte brands  

Jessens Rideudstyr har en fysisk butik, som ligger i Kolding. Du kan besøge butikken, hvis du vil fornemme produkterne, afprøve forskellige modeller og størrelser, eller hvis du ønsker kyndig rådgivning og vejledning af vores kompetente medarbejdere. 

Hos Jessens Rideudstyr - både i butikken og her på webshoppen - finder du et bredt udvalg af ridebukser til kvinder, såvel som til mænd og børn. Vi har ridetøj i et bredt spænd af størrelser og tilbehør til enhver ridestil. Al udstyr findes i forskellige prisklasser, og her på hjemmesiden finder du også en opdateret udsalgskategori, hvor vi har gode varer på tilbud, så længe lager haves. 

 

I vores fysiske butik er medarbejdernes spidskompetencer inden for ridestøvler- og bukser, og vi oplever, at kunder kommer langvejs fra for at få lavet støvler på specialmål fra anerkendte mærker som disse: 

 • De Niro
 • Petrie
 • Parlanti
 • Sergio Grasso 

På hylderne ligger der altid omkring 200 par Pikeur-ridebukser, men følgende mærker forhandler vi også:

 • Equiline
 • Eurostar
 • Proud Rider
 • Montar
 • Catago
 • Equipage
 • Tommy Hilfiger
   

Om du er den kræsne rytter, som ved, hvad der fungerer for dig og din hest, eller du blot ønsker, at udstyret er i orden, kan du trygt besøge Jessens Rideudstyr. Vi forhandler et kæmpe udvalg af de bedste mærker til ridning, og vi ved, at kvalitetsudstyr har stor betydning for både rytteren og hesten.